Fodmassage stimulerer blodkredsløbet i hele kroppen

Hos Ananda Yoga i Gilleleje i Nordsjælland nær Hornbæk kan du få fodmassage, som stimulerer blodkredsløbet i hele din krop. Det er vores dygtige og erfarne massør, Linea Mirabai, som giver fodmassage.

Sindet falder til ro ved den forfriskende fodmassage

​Hvad gør fodmassage? Mirabais massage en særlig velværemassage, der stimulerer blodkredsløbet i hele kroppen. Fodmassagen starter helt traditionelt med et varmt fodbad. Der er æteriske olier i vandbadet, så du føler dig afslappet med det samme, og du samtidig lander godt i stolen.

Derpå følger en afspændende og vitaliserende fodmassage, som gennemstrømmer hele din krop, således dit sind falder til ro. 

Efter massagen er du forfrisket og kan lettet gå videre ud i livet. Fodmassagen varer 1 time og koster 350 kroner. Fodmassage kan bookes hver tirsdag. Book en tid på tlf. 51182945 hos Linea Mirabai.

Akutte meddelelser​

Sommeryogaen er skudt godt igang. Den foregår i det fri foran Kystgården. I tilfælde af regn eller kold blæst går vi ind.​ Hvis der ikke er dukket en underviser op kl.8:50 er vi indenfor.

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Facebook