Fodmassage stimulerer blodkredsløbet i hele kroppen

Hos Ananda Yoga i Gilleleje i Nordsjælland nær Hornbæk kan du få fodmassage, som stimulerer blodkredsløbet i hele din krop. Det er vores dygtige og erfarne massør, Linea Mirabai, som giver fodmassage.

Sindet falder til ro ved den forfriskende fodmassage

​Hvad gør fodmassage? Mirabais massage en særlig velværemassage, der stimulerer blodkredsløbet i hele kroppen. Fodmassagen starter helt traditionelt med et varmt fodbad. Og der er æteriske olier i vandbadet, så du føler dig afslappet med det samme, og så du samtidig lander godt i stolen.

Derpå følger en afspændende og vitaliserende fodmassage, som gennemstrømmer hele din krop, således dit sind falder til ro. 

Efter massagen er du forfrisket og kan lettet gå videre ud i livet. Fodmassagen varer 1 time og koster 350 kroner. Vi ønsker i det hele taget at gøre en forskel for vores medmennesker, og vi ønsker samtidig at skabe et rum for vækst, for yoga og for kærlighed.

Kontakt os i dag for at bestille tid til massage

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om vores fodmassage, og du kan også høre mere om yoga. Du kan bestille massage med det samme, og det kan eventuelt kombineres med yoga.

Ring gerne til os på telefon 5070 2592 for at drøfte det næste skridt, eller du kan kontakte os skriftligt på e-mail post@anandayoga.dk.​

Akutte meddelelser​

 Kære Yogier. Vi vil bede jer om at tilmelde jer senest kl. 21, dagen før en morgenklasse. Det giver Yogalæreren mulighed for bedre forberedelse. TAK​

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje  |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592