​Om Ananda

Ananda Yoga Studio i Gilleleje med himmel og hav som nærmeste nabo. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige lokale i Gilleleje, hvor vi tilbyder mange former for yoga - fra den dynamiske Vinyasa - Flow Yoga til den feminine og fordybende Yin yoga.

 Vi har ugentlige hold og afholder løbende workshops og lidt længere yoga dage. Ananda Yoga i Gilleleje er både for begyndere og øvede.

Vi ønsker at gør en forskel og vi ønsker at have et sted i Nordsjælland hvor vi kan skabe et rum for vækst, for yoga og for kærlighed til vores medmennesker. Derfor har vi skabt Ananda Yoga.

Vi håber at du vil komme og berige vores lokale - enten ved at lægge din krop på måtten, ved at chante med på OM i fælles klang eller deltager på nogle af vores spændende workshops. Vi elsker når rummet fyldes med energi, bevægelse og latter.

Vi tror på at vi gennem arbejdet med krop, sind og med ånd kan hele og vokse og vi vil gerne med vores yoga studie tilbyde dette rum.

Vi er kendte for vores herlige sommer yoga på græsset ud over havet ved Kysthusene - "med himmel & hav som nærmeste nabo". Sommer sæsonen betyder alt for os - hvort år i sommerferien åbner vi op for udendørs yoga kl. 9-10 hver dag. Du medbringer dig selv og din yogamåtte - vi medbringer kompetente yogalærere og Moder Jord giver os Solen, Jorden og Havet. DET skal bare prøves!!!

Vi køre med max. 9 deltagere pr. hold. Namaste

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Facebook