Yogalærere

​Ananda Yoga tilbyder undervisning af forskellige yogalærer – alle certificerede hatha yogalærere, med flere års yogaerfaring.

​Hver især brænder vi for yoga og at dele det gode yoga budskab med andre der kan få glæde af at harmonisere og skabe balance mellem krop og sind …

Ananda Yoga Studio ejes af Charlotte Fruergaard & Hanne Herlin

Hanne Herlin,

Certificeret Hatha Yoga Lærer fra Iben Bertelsen, Gilleleje yoga center 2008-2010

Suryans Thakur , medical yoga, healing with prana, Rishikesh, Indien 2010

Helle Gotved Bevægelsespædagog og Massør.

Hjertevejleder ved Charlotte Fruergaard.

Relation og tilknytningscoach ved Connie Kragelund.

For tidsbestilling til samtale, yoga enetime eller massage tlf. 50702592

Min største og vigtigste kompetence er at møde gruppen og den enkelte, lige der hvor de er. Jeg har et fint udviklet sanseapparat som ved hvad der skal til, for at skabe en yogatime som rummer de fleste deltagere. 

Jeg underviser med nænsomhed, stor faglig viden og kvalitet.

Jeg hedder Lars Højgaard-Rasmussen.

Jeg er autoriseret fysioterapeut og har en diplomuddannelse i osteopati og en i akupunktur. Har arbejdet med krop i 37 år.

De sidste 25 år har jeg beskæftiget mig med selvudvikling via meditation og egenterapi. Dette har givet mig en udvidelse af sanseapparatet specielt på det fysiske/energetiske plan.

Jeg har selv benyttet mig af mange typer behandling og hjælp i min udviklingsproces til nu. I tillæg har jeg brugt fysisk træning for at sætte bevægelse i min iboende angst og andre dybe emotioner. Noget som har givet mig mulighed for at arbejde effektivt i disse områder af bevidstheden.

Jeg er god til at arbejde med fysiske smerter opstået på grund af gamle emotioner fra dette eller tidligere livs traumer.

Min behandlingsmetode er enkel. Ved at berøre energipunkter og trække i bindevævet sætter jeg bevægelse i en fastlåst tilstand. Samtidig kan jeg trække overenergi eller negativ energi ud af energisystemet. 

Kontakt mig venligst på tlf. 40412258 for at aftale en behandling. Jeg har klinik i Gilleleje og i Lyngby. For deltagelse i gruppehealing og gruppemeditation kontakt mig ligeledes på telefon. Se i øvrigt på Ananda yogas kalender hvis du ønsker at deltage i de workshops Hanne og jeg laver sammen.

Charlotte Fruergaard,

Certificeret Hatha Yoga Lærer fra Iben Bertelsen, Gilleleje yoga center 2008-2010

Suryans Thakur , medical yoga, healing with prana, Rishikesh, Indien 2010

Biokinesiolog, Mindfullness Instruktør, Reiki Healer, forfatter “Det handler om kærlighed”, Magnolia Press 2009

Gitte Langkjær Lund

Er uddannet yogalærer hos Senses på Vesterbro, 2016.

Studeret Yoga og Ayurveda på Københavns Universitet 2013.

Iværksætter, Coach, Mentor og Indehaver af egen konsulent virksomhed siden 2006,

- Læs mere på gittelund.dk.

Jeg lægger vægt på at give min egen glæde og begejstring for yoga videre til andre yogier. Yoga kan så meget. Styrke og smidighed vil være højt prioriteret, ligesom en lang række øvelser, der har en beroligende effekt på sindet.

Susanne Thorup

I 2011 blev Susanne certificeret i - 5 Elements Yoga & Ayurvedisk massage - Swara Yoga School (Yoga Alliance), med SofiaAraujo & Jai Saltearn i Kerala, Syd Indien og Portugal. Samme år blev Susanne certificeret Yogalærer i Klassisk traditionel Hatha med speciale i Hensyntagende yoga, af Yogalærer Iben Bertelsen, Gilleleje Yoga Center (2009-2011).

Susanne gennemførte undervisning i Medical/ Restorativ yoga, healing with prana af Iyenga, Yogalærer Suryans Thakur(2009-2010, 2012-2014),Hatha Yogalærer Surinder Singh(2009, 2012-2014), Ashtanga/Vinyasa Yogalærer Vijay Amar(2009 og 2012) og mange flere yogalærere i Indien i gennem årene.

Susanne har undervist siden 2011 i Hensyntagende Hatha yoga, Medical/ Restorative, samt Ashtanga/ Vinyasa power-flow.

5 Elements Yoga(Jord, Vand, Ild, Luft og Space, et yoga flow i meridianbanerne, mixet med åndedrættet/pranayama og meditation).

Susannes største og vigtigste kompetencer er, at være rummelig og nærværende i undervisningen, er nysgerrig på kroppens forskelighederog bruger mange teknikker, systemer og redskaber som er virksom og giver mening for den enkelte yogi i Nuet, derfor er yoga for alle.

Vi køre med max. 9 deltagere pr. hold. Namaste

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Facebook