Undervisere

Hanne Herlin​

  • Certificeret Hatha Yoga Lærer fra Iben Bertelsen, Gilleleje yoga center 2008-2010
  • Suryans Thakur , medical yoga, healing with prana, Rishikesh, Indien 2010
  • Helle Gotved Bevægelsespædagog og Massør.
  • Hjertevejleder ved Charlotte Fruergaard.
  • Relation og tilknytningscoach ved Connie Kragelund.

For tidsbestilling til samtale, yoga enetime eller massage tlf. 50 70 25 92

Min største og vigtigste kompetence er at møde gruppen og den enkelte, lige der hvor de er. Jeg har et fint udviklet sanseapparat som ved hvad der skal til, for at skabe en yogatime som rummer de fleste deltagere. Jeg underviser med nænsomhed, stor faglig viden og kvalitet.

Yogamind er mit eget koncept (Hanne Herlin)​

Yogamind er essencen af den yoga og det kropsarbejde jeg har erfaret over de sidste 25 år. Yogamind er for mig en sammensmeltning af krop og sind i bevægelse. Selvom kroppen ligger stille i en stilling er åndedrættet igang med at puste liv i de stagnerede områder af kroppen.

Yogamind er et rum du kan sænke krop og sind ned i for at opdage roen, essensen og din oprindelige dybe, helende sindstilstand​​.​

Yoga inviterer dig til at genopdage friheden som en indre tilstand.

Livet i den digitale tidsalder trækker os konstant væk fra os selv og det er med til at skabe en masse ubalancer i sindet som ofte manifesterer sig kropsligt som stress symptomer, smerter og sygdom.

Yoga lander dit nervesystem så kroppens selvhelbredende kræfter vækkes. Yoga åbner alle døre i kroppen for gennemstrømning af led, muskler, bindevæv, sind.​

Lars Højgaard-Rasmussen

Jeg er autoriseret fysioterapeut og har en diplomuddannelse i osteopati og en i akupunktur. Har arbejdet med krop i 38 år.

De sidste 25 år har jeg beskæftiget mig med selvudvikling via meditation og egenterapi. Dette har givet mig en udvidelse af sanseapparatet specielt på det fysiske/energetiske plan.

Jeg har selv benyttet mig af mange typer behandling og hjælp i min udviklingsproces til nu. I tillæg har jeg brugt fysisk træning for at sætte bevægelse i min iboende angst og andre dybe emotioner. Noget som har givet mig mulighed for at arbejde effektivt i disse områder af bevidstheden.

Jeg er god til at arbejde med fysiske smerter opstået på grund af gamle emotioner fra dette eller tidligere livs traumer.

Min behandlingsmetode er enkel. Ved at berøre energipunkter og trække i bindevævet sætter jeg bevægelse i en fastlåst tilstand. Samtidig kan jeg trække overenergi eller negativ energi ud af energisystemet.

Kontakt mig venligst på tlf.: 40 41 22 58 for at aftale en behandling. Send gerne en SMS. Jeg har klinik i Svaneke og hos Fysioform i Rønne. For deltagelse i gruppehealing og gruppemeditation kontakt mig ligeledes på telefon. 

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående formular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Ananda Yoga

Ananda Yoga Bornholm har klipper, skov, himmel og hav til at boltre sig i. Nyde og bare være hver dag . 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne naturskønne Ø, hvor vi gør vores bedste for at give dig et godt ophold. Vi har fokus på kroppens ressourcer, helingsevne og dit potentiale for øget bevidsthed.

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 23 anmeldelser på Facebook