Lars Højgaard-Rasmuss​en

Lars Højgaard-Rasmussen

Jeg er autoriseret fysioterapeut og har en diplomuddannelse i osteopati og en i akupunktur. Har arbejdet med krop i 38 år.

De sidste 25 år har jeg beskæftiget mig med selvudvikling via meditation og egenterapi. Dette har givet mig en udvidelse af sanseapparatet specielt på det fysiske/energetiske plan.

Jeg har selv benyttet mig af mange typer behandling og hjælp i min udviklingsproces til nu. I tillæg har jeg brugt fysisk træning for at sætte bevægelse i min iboende angst og andre dybe emotioner. Noget som har givet mig mulighed for at arbejde effektivt i disse områder af bevidstheden.

Jeg er god til at arbejde med fysiske smerter opstået på grund af gamle emotioner fra dette eller tidligere livs traumer.

Min behandlingsmetode er enkel. Ved at berøre energipunkter og trække i bindevævet sætter jeg bevægelse i en fastlåst tilstand. Samtidig kan jeg trække overenergi eller negativ energi ud af energisystemet.

Kontakt mig venligst på tlf.: 40 41 22 58 for at aftale en behandling. Send gerne en SMS. Jeg har klinik i Svaneke og hos Fysioform i Rønne. For deltagelse i gruppehealing og gruppemeditation kontakt mig ligeledes på telefon. 

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående formular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Ananda Yoga

Ananda Yoga Bornholm har klipper, skov, himmel og hav til at boltre sig i. Nyde og bare være hver dag . 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne naturskønne Ø, hvor vi gør vores bedste for at give dig et godt ophold. Vi har fokus på kroppens ressourcer, helingsevne og dit potentiale for øget bevidsthed.

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 23 anmeldelser på Facebook