​Stemmeyoga og selvhealing med lyd

​Søndag d. 14. juni kl.13-16.30 - Kirtan kl.17-18.30 pris kr. 100,-

Lyd er vibration. Vibration er liv. Lyd er liv.

Din egen lydvibration er en genvej til selvhealing, stemmefrigørelse, jordforbindelse og en oplevelsesmæssig forståelse af lydens og musikkens væsen. En dag hvor du stifter bekendtskab med stemme yoga, stemme meditation, vokal lydhealing og selvhealing igennem åndedrættet og dine egne lydvibrationer. Vi går i dybden med hvordan vi kan frigøre stemmen og finde ind til vores egen personlige frigjorte lyd.


I denne workshop vil vi have et særligt fokus på hvordan vi aktiverer vagus nerven og bruger den i forbindelse med selvhealing.

I den første del vil vi primært beskæftige os med øvelser til at løsne fysiske blokeringer, samt stemmetrænings og frisyngnings teknikker fra Nada Yoga (Lyd Yoga) og "Tonen fra Himlen" uddannelsen.

I anden del går vi dybere ind i lydens helende egenskaber med teknikker til selvhealing igennem vores egen lyd. Med udgangspunkt i forskellige lydhealingstraditioner fra yogaen, budhismen og esenernes mysterieskole, vil jeg præsentere jer for min egen måde at bruge lyd til selvhealing, som jeg har udviklet igennem de sidste 26 år. Vi kombinerer åndedræt, yogisk selvhealing, polaritetsterapi og vores egne lydvibrationer til at søge efter resonans i kroppen, og kan på den måde frigøre blokerede følelser, tanker og fysiske tilstande. Det er et yderst effektivt redskab som jeg glæder mig til at dele med jer.

Til sidst lytter vi indad med hele kroppen og oplever stilhedens vibrationer. Stilhedens lyd. 

Ingen særlig erfaring er nødvendig

Kom med et åbent sind og et åbent hjerte. Det er godt at have mulighed for at kunne slappe af resten af dagen, da det ofte virker meget kraftfuldt for mange. Den sidste halve time er sat af til bare at kunne blive og være i rummet i stilhed.


(hvis du modtager kraftig medicin eller har psykisk betingede diagnoser, bedes du kontakte mig for en lille snak før tilmelding).

Medbring varmt løst-siddende tøj, tørklæde og vandflaske.

Underviser: Runi Gindesgaard 

Sted: Ananda Yoga, Tinkerup Strandvej 8a, Gilleleje

Tilmelding: Tlf: 61 27 12 12 / E-mail: runigindesgaard@gmail.com

Pris: kr. 300,- (Studerende og arbejdsløse: 200 kr)

Betaling:

  • Mobilepay: 61 27 12 12 - Efter tilmelding, er din plads sikret når du har betalt.
  • Bankoverførsel: reg: 1551 konto: 4957325152

(For anden aftale, kontakt mig.)

Runi Gindesgaard: Jeg er 47 år og uddannet Voksenvejleder / Pædagogisk konsulent med musik/didaktik som fag fra Århus Universitet 2006. Musiker og musiklærer med 22 års undervisningserfaring​

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående formular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Ananda Yoga

Ananda Yoga Bornholm har klipper, skov, himmel og hav til at boltre sig i. Nyde og bare være hver dag . 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne naturskønne Ø, hvor vi gør vores bedste for at give dig et godt ophold. Vi har fokus på kroppens ressourcer, helingsevne og dit potentiale for øget bevidsthed.

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 23 anmeldelser på Facebook