Yoga-workshop, yoga-dage og ugentlige hold

Tag på yoga-workshop hos Ananda Yoga i Gilleleje nær Hornbæk i Nordsjælland. Vi har ugentlige hold, men du kan også vælge en yoga-workshop som typisk strækker sig over halve eller hele dage. Der er både workshops for begyndere og øvede.

​Vi opdaterer jævnligt siden med nye hold og tema yogaworkshops.

Til efteråret genoptager vi familieyoga hvor børn mellem 5-10 år kan gå til yoga medens mor eller far bliver undervist samtidig. Vi mødes ved afspændingen.

Der er årlige skulder og hofte workshops, samt yoga og mindfulness weekender

​Ring for at tilmelde dig den næste yoga-workshop.

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores hold og yoga-dage. Du kan også tilmelde dig til for eksempel en yoga-workshop med det samme. 

Du kan ringe på telefon 5070 2592, hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig. Eller du kan sende os en e-mail post@anandayoga.dk.​

2020

Januar

Kom og nyd en NYTÅRS workshop i lydens univers

- Yoga akkompagneret af lydvibration af Elvirah Svane. Gong Bad af Daniel Hugo Gonzales de Caldas.​

Det bliver en vidunderlig livgivende eftermiddag med dejlige vibrationer som vil løfte hele dit væsen.

Søndag d.12.1.2019 kl.14:30 - 17.00

​Først 1,5 times yoga med lyd og toner som synges af Elvirah medens du sidder og ligger i forskellige Asanas, undervist af Hanne Herlin. Derefter putter vi under tæpper og nyder et vitaliserende Gongbad som Daniel spiller for os.​

elvira​  daniel-

Lyd er et kraftfuldt redskab til både healing og selvudvikling. Elvirah Svane er uddannet i Soul Voice metoden men arbejder i dag som intuitiv lydhealer. Med en klar intention for healingen åbner hun sig for dens energi og kanaliserer healing gennem stemmen.

På denne workshop vil lyd og yoga smelte sammen og understøtte hinanden, så du kan opleve at komme i en dyb kontakt med både din krop og sjæl og med fornyet energi tage hul på det nye år.

Læs mere om Elvirah på www.elvirahsvane.dk

Når gongen spilles skabes der en lyd med dybe vibrationer, som kan løsne fysiske, emotionelle og mentale spændinger eller du oplever en fantastisk, afslappende ro.

Lyden fra gongen rejser fra det ydre øre gennem kroppen via vagusnerven og påvirker hjernebølger, åndedræt og hjerterytme. Gongen resonerer med alle celler i kroppen og anspændthed, spændinger og stress smelter væk.

Jeg kombinerer også med mine andre instrumenter som supplerer lyd for afslappende effekt i dit nervesystem.

Pris: 400 kr. (mobilpay til 68074)​

Skulder workshop

Lørdag d.18.1. 2020​

Kl. 10:30-13:30

​En formiddag med dyb indsigt i sammenhængen mellem skulder nakke, kæbe spændinger og hovedpine.


I samarbejde med Osteopat Lars Højgaard vil vi nyde at få mere flow i nakke, skuldre og kranie.

Du behøver ikke lide af hovedpine for at få glæde af denne workshop. Kom og nyd nogle frigørende timer med fokus på DIG og din velvære for hele kroppen.

Vi starter dagen med åndedrættet i fokus. Går videre til øvelser for skulder nakke området ved Hanne Herlin.

Efter pausen arbejder vi 2 og 2 med blide træk, stræk og tryk og du vil erfarer mere og mere plads og frihed i nakke og kranie.

Hanne Herlin
hanneherlin@gmail.com
tlf. 50 70 25 92

Lars Højgaard-Rasmussen
larshoejgaard@hotmail.com
tlf. 40 41 22 58

Februar

RESTORATIVE YOGA med Susanne Thorup

Lørdag d. 22.2.2020

Kl .10:30-13:30

Hører du til én af dem der interesserer sig for mindfulness og nærværstræning men syntes, at det er lidt svært?
Eller hører du til dem der tænker at du er for stiv i kroppen til at dyrke yoga?
Eller måske du allerede dyrker yoga, og ønsker at fordybe dig mere meditativt.
Eller ønsker du at gå dybere i din yoga praksis.


Så er der stor chance for at du her finder workshoppen Medical/Restorative Yoga, lige passer til dig.


Restorative yoga også kaldet ”Genopbyggende yoga” er for alle, også dig som ikke er interesseret i at udøve almindelig yoga.
Det handler ikke kun om styrke og stræk, derimod handler det om, skabe ro i kroppen, balance til nervesystemet, som meget ofte er i konstant “klar og parat” beredskab i vores til tider hektiske hverdag.


Et overstimuleret nervesystem har en uhensigtsmæssig indvirkning på vores helbred generelt, og kan skabe ubalance fysisk og psykisk af langvarig karakter. Her får du teknikker, der kan hjælpe dig med at skabe ro og balance i krop og sind.

Den totale koncentration kan samlingens med en meditativ tilstand, og der trænes præcist og detaljeret med kroppen og opmærksomheden.

Yogaen slutter med en afspænding - yoga Nidra hvor kroppen og sindet får mulighed for, at synke ind i en dyb ro, så det arbejde du har udført, og den energi der er oparbejdet, kan komme dig til gode.
Efter din yogapraksis er både krop og sind forandret, og du vil føle dig ”nulstillet” og mentalt forfrisket.

Vores yogalærer Susanne Thorup underviser med kompetance og erfaringer fra både ind- og udland(Indien), Susanne har undervist i yoga siden 2011.


Pris: 375 kr


Mobilpay 27 28 02 91 Direkte til Susanne

Hofte/Lænd workshop

Lørdag d. 15.2.2020 kl. 10:00-14:00

Max 10 deltagere for at sikre god personlig opfølgning.

Du kan forvente god effekt på smertetilstand og bevægelighed i lænd og hofter.
Indholdet veksler mellem fysisk træning og indre sansning. Kan ses som kropsbevidstheds træning. Også egnet for dig med kroniske problemer i disse kropsområder.


Kurset er ikke egnet for dig med svær hofteartrose.

Undervisere: Lars Højgaard-Rasmussen er autoriseret fysioterapeut, Osteopat og akupunktør med 35 års erfaring med kropsarbejde.

Hanne Herlin Jensen Yogalærer, bevægelsespædagog, massør.

Pris: 575 kr

Indbetales på mobilpay 68074 eller konto i Fælleskassen 8411-4107173

Kaffe, the, frugt og nødder er incl. i prisen.

Marts

Stemmeyoga og selvhealing med lyd

Lørdag den 28.3.2020 kl 13.00-16.00

​Søndag d. 8. marts kl.13-16


Lyd er vibration. Vibration er liv. Lyd er liv.


Din egen lydvibration er en genvej til selvhealing, stemmefrigørelse, jordforbindelse og en oplevelsesmæssig forståelse af lydens og musikkens væsen. 


En dag hvor du stifter bekendtskab med stemme yoga, stemme meditation, vokal lydhealing og selvhealing igennem åndedrættet og dine egne lydvibrationer. Vi går i dybden med hvordan vi kan frigøre stemmen og finde ind til vores egen personlige frigjorte lyd.

I denne workshop vil vi have et særligt fokus på hvordan vi aktiverer vagus nerven og bruger den i forbindelse med selvhealing.

I den første del vil vi primært beskæftige os med øvelser til at løsne fysiske blokeringer, samt stemmetrænings og frisyngnings teknikker fra Nada Yoga (Lyd Yoga) og "Tonen fra Himlen" uddannelsen.

I anden del går vi dybere ind i lydens helende egenskaber med teknikker til selvhealing igennem vores egen lyd. Med udgangspunkt i forskellige lydhealingstraditioner fra yogaen, budhismen og esenernes mysterieskole, vil jeg præsentere jer for min egen måde at bruge lyd til selvhealing, som jeg har udviklet igennem de sidste 26 år. Vi kombinerer åndedræt, yogisk selvhealing, polaritetsterapi og vores egne lydvibrationer til at søge efter resonans i kroppen, og kan på den måde frigøre blokerede følelser, tanker og fysiske tilstande. Det er et yderst effektivt redskab som jeg glæder mig til at dele med jer.

Til sidst lytter vi indad med hele kroppen og oplever stilhedens vibrationer. Stilhedens lyd.

Ingen særlig erfaring er nødvendig. Kom med et åbent sind og et åbent hjerte. Det er godt at have mulighed for at kunne slappe af resten af dagen, da det ofte virker meget kraftfuldt for mange. Den sidste halve time er sat af til bare at kunne blive og være i rummet i stilhed.

(hvis du modtager kraftig medicin eller har psykisk betingede diagnoser, bedes du kontakte mig for en lille snak før tilmelding)

Medbring varmt løst-siddende tøj, tørklæde og vandflaske.

Underviser:

Runi Gindesgaard

Sted:

Ananda Yoga, Tinkerup Strandvej 8a, Gilleleje

Tilmelding:

Tlf: 61 27 12 12 / Mail: runigindesgaard@gmail.com

Pris: 300 kr.
(Studerende og arbejdsløse: 200 kr)

Efter tilmelding, er din plads sikret når du har betalt.
Mobilepay : 61 27 12 12
Bankoverførsel: reg: 1551 konto: 4957325152
(For anden aftale, kontakt mig.)

Runi Gindesgaard:
Jeg er 47 år og uddannet Voksenvejleder / Pædagogisk konsulent med musik/didaktik som fag fra Århus Universitet 2006. Musiker og musiklærer med 22 års undervisningserfaring​

Workshop med MediYoga

Lørdag den 28.3.2020 kl 13.00-16.00

​Forkæl dig selv….

Træk 3 timer ud til dig og kom ned i kroppen med MediYoga.

Forkæl dine sanser med doTERRA´s lækre Essentielle olier kombineret med MediYoga der skaber nærvær med dig – her og nu er der ingen stress.

MediYoga er grundlæggende med til at skabe større balance mellem din krop og sind da vi arbejde med kroppens energi system, fysisk fleksibilitet, mental afslapning og dyb afspænding af dit nervesystem.

MediYoga er forskningsbaseret og urgamle holistiske redskaber forenet til at støtte vores egen healing. Åndedrættet er centralt i MediYoga og vi bruger det igennem hele workshoppen til at skabe nærvær med dig.

Alle kan være med da øvelserne kan gradueres.

Underviser:

Christina er uddannet Ergoterapeut, Tankefelt terapeut (EFT practitioner), MediYoga Instruktør, Pranayama Certificeret, samt i gang med en 2.årig Hatha yogelærer uddannelse ved Kirsten Slot.

Tilmelding og betaling:

Pris 375 kr.

Direkte til Christina 26270373 mobile pay – husk navn og dato.
Du er tilmeldt, når beløbet er indbetalt. 


Bemærk, din tilmelding er bindende, men skulle du blive forhindret må du godt give pladsen videre. Blot giv mig besked.
Medbring en flaske vand og eventuelt din egen yogamåtte. Ellers har vi alle yoga props i Ananda Yoga.

Alle spørgsmål til Christina 26 27 03 73
Kom i god tid, så du sidder klar på yogamåtten senest 5 minutter inden​ Jeg håber vi ses!

SAT NAM Christina.

Program

2 1/2 times yoga incl pause

½ time til dufte, prøve og spørgsmål til olier samt snack/te

​Bali retreat med Ananda Yoga

Ananda Yoga skal til Bali – vil du med?

22. marts til 8.april

Det er med den største glæde at vi nu tilbyder en yoga og oplevelsesrejse til Bali - vinteren 2020 med sol & varme 

Læs mere her

Workshop med Sabina Glas

Mandag d. 30.3 .2020

Kl.9-12

Sabina Glas er tilbage med sin helt vidunderlige tolking af yoga som hun kalder "Inner body flow".


Sabina har studeret med Angela Farmer og Victor van Kooten og det er blevet til en meget dyb og nænsom tilgang til det at åbne for kroppens gennemstrømning. Sabina kommer med stor faglighed og visdom om kroppens anatomi og reaktionsmønstre. 

Sabinas workshops skal opleves. Det er noget helt exceptionelt at deltage i Sabinas undervisning.

PRIS: 550 kr Mobilpay til 68074 eller konto i Fælleskassen 8411-4107173

September

​Menneskeånden og stoffet

Kurset retter sig mod dig som har arbejdet med din spirituelle udvikling og ønsker hjælp til at få en dybere kontakt med og forståelse af din egen indre natur.

2 Forløb a´ 4 gange 3 timer.

Første forløb: 12.9 - 19.9 - 26.9 - 10.10.

Andet forløb: 24.10 - 31.10 - 7.11 - 14.11.

Du kan med fordel deltage i begge forløb.

Indhold:
Kropsarbejde, meditation, samarbejde med dit indre netværk af hjælpere,
samarbejde med de bevidstheder som har ansvaret for menneskenes udvikling,
chakras og bevidsthed, din evne til at være nærværende i det fysiske.

Pris pr. forløb 1950 kr mobilpay 68074 eller konto i Fælleskassen 8411-4107173

Akutte meddelelser​

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Facebook