Yogaterapi til forkælelse, velvære og healing

Hos Ananda Yoga i Gilleleje nær Hornbæk i Nordsjælland kan du tage enetimer i yogaterapi. Enetimerne handler først og fremmest om dine behov og din oplevelse af krop og sind. Enetimerne tager udgangspunkt i det du ønsker at arbejde med. Det handler om at bringe dig i samklang med din inderste natur og vække dine selvhelbredende kræfter. I en enetime går vi på opdagelse i krop, sind og åndedræt. Sammen åbner vi skatkisten med dine ressourcer og lader dem  folde sig ud så du kommer til at stå mere samlet og fokuseret i dit liv.

Din krop er din forbindelse til livet, fordi du bruger kroppen til at sanse, ånde, føle og handle. Din styrke er også i kroppen. Derfor søger jeg at vende dine skavanker til styrke og nærvær.

En enetime kan også være forkælelse og velvære, hvis du vælger oliemassage. En enetime varer typisk en time og koster 650 kroner. Enetimerne foregår altid hos Ananda Yoga. Du kan kombinere yogaterapien med yoga-hold eller yoga-dage.

Du er meget velkommen til at kontakte Hanne Herlin for at høre mere om enetimer og yogaterapi. Tlf.  5070 2592  Eller du kan skrive til post@anandayoga.dk.

Akutte meddelelser​

 Kære Yogier. Vi vil bede jer om at tilmelde jer senest kl. 21, dagen før en morgenklasse. Det giver Yogalæreren mulighed for bedre forberedelse. TAK​

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje  |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592