Yogaterapi til forkælelse, velvære og healing​

Hos Ananda Yoga på Bornholm kan du tage enetimer i yogaterapi med Hanne Herlin. Enetimerne handler først og fremmest om dine behov og din oplevelse af krop og sind. Enetimerne tager udgangspunkt i det du ønsker at arbejde med.

​Det handler om at bringe dig i samklang med din inderste natur og vække dine selvhelbredende kræfter. I en enetime går vi på opdagelse i krop, sind og åndedræt. Sammen åbner vi skatkisten med dine ressourcer og lader dem  folde sig ud så du kommer til at stå mere samlet og fokuseret i dit liv.

Din krop er din forbindelse til livet, fordi du bruger kroppen til at sanse, ånde, føle og handle. Din styrke er også i kroppen. Derfor søger jeg at vende dine skavanker til styrke og nærvær.

En enetime kan også være forkælelse og velvære, hvis du vælger oliemassage. En enetime varer typisk en 1-1,5 time og koster 650 kroner. Enetimerne foregår i Ananda Yoga. Du kan kombinere yogaterapien med yoga-hold eller yoga-dage.

Walk and talk er en mulighed du kan vælge fremfor en enetime i vores lokaler. Walk and talk har dig i fokus. Medens vi går i naturen som har afstressende effekt på dit nervesystem, taler vi om de emner du er optaget af. Det kan være parforhold, arbejdsliv, relationer, forandring i dit liv. "Intet problem er så stort at man ikke kan gå sig fra det" sagde Kierkegaard. Han var jo også filosof. 

Jeg tager den videre så vi undervejs på turen holder pauser hvor vi lige stopper op og mærker ind efter, sætter os og mediterer og sidst på turen samler vi lige op til en essens som du kan tage med dig videre ind i dit liv.

Du er meget velkommen til at kontakte Hanne Herlin for at høre mere om enetimer og yogaterapi. Tlf.  50 70 25 92  Eller du kan skrive til hanneherlin@gmail.com 

Har du yderligere spørgsmål?

Vi besvarer dem gerne. Send os dine spørgsmål via nedenstående formular. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Ananda Yoga

Ananda Yoga Bornholm har klipper, skov, himmel og hav til at boltre sig i. Nyde og bare være hver dag . 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne naturskønne Ø, hvor vi gør vores bedste for at give dig et godt ophold. Vi har fokus på kroppens ressourcer, helingsevne og dit potentiale for øget bevidsthed.

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 23 anmeldelser på Facebook