Yogaterapi til forkælelse, velvære og healing

Hos Ananda Yoga i Gilleleje nær Hornbæk i Nordsjælland kan du tage enetimer i yogaterapi. Enetimerne handler først og fremmest om dine behov og din oplevelse af krop og sind. Enetimerne tager udgangspunkt i det du ønsker at arbejde med. Det handler om at bringe dig i samklang med din inderste natur og vække dine selvhelbredende kræfter. I en enetime går vi på opdagelse i krop, sind og åndedræt. Sammen åbner vi skatkisten med dine ressourcer og lader dem  folde sig ud så du kommer til at stå mere samlet og fokuseret i dit liv.

Din krop er din forbindelse til livet, fordi du bruger kroppen til at sanse, ånde, føle og handle. Din styrke er også i kroppen. Derfor søger jeg at vende dine skavanker til styrke og nærvær.

En enetime kan også være forkælelse og velvære, hvis du vælger oliemassage. En enetime varer typisk en 1-1,5 time og koster 750 kroner. Enetimerne foregår i Ananda Yoga. Du kan kombinere yogaterapien med yoga-hold eller yoga-dage.

Walk and talk er en mulighed du kan vælge fremfor en enetime i vores lokaler. Walk and talk har dig i fokus. Medens vi går i naturen som har afstressende effekt på dit nervesystem, taler vi om de emner du er optaget af. Det kan være parforhold, arbejdsliv, relationer, forandring i dit liv. "Intet problem er så stort at man ikke kan gå sig fra det" sagde Kierkegaard. Han var jo også filosof. Jeg tager den videre så vi undervejs på turen holder pauser hvor vi lige stopper op og mærker ind efter, sætter os og mediterer og sidst på turen samler vi lige op til en essens som du kan tage med dig videre ind i dit liv.

Du er meget velkommen til at kontakte Hanne Herlin for at høre mere om enetimer og yogaterapi. Tlf.  5070 2592  Eller du kan skrive til post@anandayoga.dk.

Vi køre med max. 9 deltagere pr. hold. Namaste

Ananda Yoga - Konference Center KYSTHUSENE, Tinkerup Strandvej  |  3250 Gilleleje |  post@anandayoga.dk  |  Hanne Herlin Tlf.: 5070 2592

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 26 anmeldelser på Facebook